sursa foto:  observatorulph.ro

A început deja la 31 mai! Toți clienții Hidroelectrica sunt vizați de operațiune

De miercuri, 31 mai, Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică autohton, a început să emită facturile aferente lunii decembrie 2022.

Clienții Hidroelectrica vor putea achitat facturile aferente lunii decembrie, emise în aceste zile, până la data de 17 iulie 2023, informează Antena3.ro.

Conform sursei citate, facturile Hidroelectrica pe luna noiembrie 2022 au început să fie emise în perioada 2-5 mai. în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

Hidroelectrica sparge piața! Se întâmplă până la 30 iunie 2023

! Gigantul românesc Hidroelectrica a dat drumul, recent, la o ofertă de zile mari. Compania a informat că oferă cel mai bun preț de pe piața de energie electrică.

Mai precis, timp de un an, conform Hidroelectrica, pentru cei care își încheie contractele până la 30.06.2023, prețul energiei electrice va fi 0,280 lei/KWh.

„Noile începuturi sunt mereu pline de entuziasm, dar și de provocări.

💡 Hidroelectrica îți oferă cel mai bun preț la energia electrică și o modalitate rapidă de contractare prin intermediul portalului pentru clienți.
💡 https://client.hidroelectrica.ro/contractare”, anunță Hidroelectrica.

Hidroelectrica: Prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni: 0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pană la 30.06.2023)

Îți oferim posibilitatea de a încheia online, în cațiva pasi, un contract de furnizare a energiei electrice cu Hidroelectrica potrivit nevoilor tale.

Prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni: 0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pană la 30.06.2023)”, precizează Hidroelectrica.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare