sursa foto:  monitorulcj.ro

A intrat în vigoare! 13.000 de salariați din România primesc, din aprilie, mai mulți bani! Cine sunt aceștia

Vești uriașe pentru mii de salariați din România! Începând din luna aprilie, aceștia primesc mai mulți bani. De la 1 aprilie a intrat în vigoare noul Contract Colectiv de Muncă pentru 13.000 de salariați.

Acesta le aduce angajaților companiei mai multe beneficii, precum indexarea grilei de salarizare cu 19,9% astfel încât transferul contribuţiilor de la angajator la angajat să nu afecteze veniturile nete realizate lunar, majorarea valorii nete a bonusurilor salariale pentru evenimente cu peste 700 lei anual şi continuarea procesului de armonizare şi majorare a salariilor pentru toţi angajaţii companiei, fiind alocată suma de 50.000.000 lei din fondul de salarii, în două etape.

Norocoșii sunt cei peste 13.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia (CEO).

„Majorarea drepturilor de natură salarială şi a altor facilităţi acordate angajaţilor în acest an este o continuare a acţiunilor demarate în anul anterior, după o perioadă de câţiva ani de reduceri salariale masive. Astfel, în luna martie 2017 a fost încheiat un act adiţional de prelungire a vechiului Contract Colectiv de Munca, prin care bonusurile salariale pentru evenimente au fost majorate cu peste 800 de lei anual/salariat, valoarea tichetelor de masa a fost majorată cu 1.440 lei anual/salariat, munca suplimentară a fost plătită pentru prima data de la înfiinţarea companiei, fiind alocate fonduri în valoare de aproximativ 25.000.000 lei, iar la salariile angajaţilor cu venituri reduse (peste 25% din numărul total de personal) au fost majorate”, anunță compania.

Documentul a intrat în vigoare de la 1 aprilie.

Prevederile noului Contract Colectiv de Muncă al CE Oltenia sunt aplicabile pe o perioadă de doi ani. Toate beneficiile suplimentare acordate angajaților reprezintă pentru Complexul Energetic Oltenia un efort financiar de circa 80.000.000 lei anual.

Vezi și Planul de PR împotriva lui Liviu Dragnea. Miza: Mihai Fifor! Adevărul despre remanierile din Guvern

Veste bombă: se pregătește schimbarea lui Isărescu de la BNR! Cine i-ar lua locul

Dezvăluire pe SURSE! Salariu IMPRESIONANT pentru Gelu Voican Voiculescu, noul director al Institutului Revoluției Române

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare