sursa foto:  google.com

A.U.R.: Iohannis insistă cu planul de declanșare a anticipatelor. Acest joc politic ne menține în provizorat și va avea consecințe grave

Președintele Klaus Iohannis nu renunțat la planul de declanșare a alegerilor anticipate, forțat și nejustificat, într-un mod care îi afectează pe toți românii.

De această părere este copreședintele Aliantei pentru Unirea Românilor(A.U.R.), Claudiu Târziu, care a declarat că nominalizarea lui Florin  Cîțu, în funcția de premier al României, ale cărui declarații stârnesc animozități și antipatii chiar în propriul partid demonstrează acest fapt.

„Cîțu  nu e persoana cea mai potrivită pentru a întruni voturile majorității parlamentare. Dacă Iohannis ar fi vrut un Guvern nou, ar fi trebuit să aleagă o altă persoană. Avea la îndemână mai multe nume, dar a preferat să riște cu Florin Cîtu, știind că este foarte probabil ca propunerea sa să fie respinsă de către Parlament”, a afirmat ,joi, copreședintele A.U.R., Claudiu Târziu, în cadrul unei conferințe de presă.

Târziu a menționat că în urma deciziei Curții Constituționale, de a-l sancționat că a spus public că vrea anticipate cu orice preț, Klaus Iohannis a schimbat abordarea și nu vorbește despre anticipate, ci acționează în acest sens.

„Atragem atenția încă o dată că acest joc politic ne menține într-un provizorat care va avea consecințe grave din punct de vedere economic.

-vedem involuția leului, dar și din punct de vedere al încrederii de care ar trebui să ne bucurăm în ochii partenerilor externi”, a conchis copreședintele formațiunii  politice.

Vezi și

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare