sursa foto:  Facebook

Aceasta este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Rareș Bogdan pentru o emisiune! Ce i s-a mai asigurat în afară de bani

Jurnalistul Rareș Bogdan a primit o ofertă uluitoare pentru a modera o emisiune. Dezvăluirea a fost făcută chiar de realizatorul Realitatea TV.

Recent, el a apărut în emisiunea fostului prezentator TV Mădălin Ionescu, ce se distribuie doar pe rețelele de socializare.

În timpul unei ediții a „Mădălin Ionescu Show”, un fan de pe rețeaua Facebook i-a adresat realizatorului următoarea rugăminte: „Mădălin, întreabă-l pe Rareș: nu vrea să se mute în Republica Moldova și, bineînțeles, să facă jurnalism aici?”. După această întrebare, Rareș Bogdan a dezvăluit că a primit o ofertă care l-ar fi lăsat să fie în lumina reflectoarelor din studiourile de peste Prut, cel puțin o dată, într-un cadru ceremonios, dar jurnalistul a refuzat, scrie Evenimentul Zilei.

Bogdan a precizat că a primit 25.000 de euro și posibilitatea de a zbura cu un avion privat, pentru a modera o emisiune în Basarabia.

„Eu iubesc Republica Moldova și am să vă fac o dezvăluire: am primit 25.000 euro și posibilitatea de a zbura cu un avion privat să moderez o emisiune. Ofertă oficială, o am pe e-mail. Trebuia să moderez o emisiune în Republica Moldova, se transmitea pe trei televiziuni. Era, practic, bătălia finală prezidențială. Nu spun cine. A fost o ofertă. Mi-a fost teamă că intru într-un joc care nu-i jocul României, interesului României mele și nu-i jocul meu”, a explicat Rares Bogdan.

„Nu am avut încredere și nu m-am dus. A fost cea mai mare ofertă pe care am primit-o pentru o emisiune”, a adăugat jurnalistul.

Vezi și EXCLUSIV! SURSE! Cine îl păcăleşte pe Gigi Becali cu milioane de euro

Deloc de neglijat! Ce avere are Simina Tănăsescu, consiliera lui Klaus Iohannis obligată să demisioneze

Surpriză de proporții! Unde lucrează celebra protestatară #rezist, Angi Șerban

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare