sursa foto:  Mediafax

Acuzat că e plătit de ‘infractorul Dan Voiculescu’, Marian Godină îl umilește pe Mălin Bot: ‘Obișnuit să trăiască din acest tip modern de cerșit’

Polițistul Marian Godină îi răspunde lui Mălin Bot, acesta din urmă acuzându-l că e plătit de Dan Voiculescu și de o firmă care are legături cu Adrian Năstase.

Godină l-a caracterizat pe Bot ca fiind obișnuit să trăiască numai din scandal, „numind acest tip modern de cerșit jurnalism independent”.

Nu aveam de gând să scriu absolut nimic legat de subiectul ăsta, dar în ultima oră sunt asaltat de mesaje și comentarii în care mi se cer niște explicații.
Nu voiam să mai răspund vreodată acelui personaj care, fiind obișnuit să trăiască numai din scandal, numind acest tip modern de cerșit „jurnalism independent”, ducând o lipsă acută de subiecte și intrând cel mai probabil într-un con de umbră din lipsă de noi „dușmani”, m-a găsit pe mine pentru a-și da un refresh, nemaiavând cu cine să ducă „lupte”.
Și a luat jurnalistul independent, ca un adevărat jurnalist de investigații, declarația mea de avere pentru anul trecut și a arătat lumii bomba bombelor. Marian Godină e plătit de Dan Voiculescu de la Antena 3 și de o firmă care are ceva legături cu Adrian Năstase și cu noul partid AUR. Concluzia e că Godină e plătit de moguli și d-aia le ține partea.
Acum, faptul că unii mi-au cerut explicații crezând astfel de aberații nu știu cât de mult ar merita un răspuns, dar probabil sunt și oameni naivi sau ușor de manipulat, de aceea voi răspunde. Mi se pare pe alocuri și amuzant să fiu acuzat că sunt de partea Antenei 3, la câte meciuri am avut cu cei de acolo și cât de mult mă „iubesc”. De altfel, am zis public de nenumărate ori că am și șters din grilă Antena 3 și România TV.
Și ca să nu o mai lungesc, banii din declarația de avere din 2020 proveniți de la Antena Group reprezintă contractul semnat de mine pentru drepturile de autor pentru apariția mea la IUMOR. Adică pe munca mea, textul meu, timpul meu și deplasarea mea. Așa cum, cel mai probabil, toți invitații speciali merg acolo cu un contract, asta dacă nu or fi disperați să se vadă la televizor și ar face-o și gratis. Eu nu sunt.
Suma de la firma cu legături cu mafia și cu nu mai știu cu cine a zis omul ăla acolo e de fapt videoclipul cu Pablo the alpaca filmat cu Micuțu pentru Cat Mobile. E tot munca mea, Pablo e al meu și nu se întreține cu aer, o parte din video s-a filmat la mine acasă. Despre legăturile firmei cu Dragnea, Nastase, Soros, mafia reptiliana etc habar nu am, eu am vorbit doar cu o fată de la PR.
Celălalt venit reprezintă participarea mea la o campanie cu ocazia apariției noului baton de ciocolată ROM, fiind de asemenea drepturi de autor pentru două postări pe pagina mea, fără nici cea mai legătură cu ce debitează omul ăla acolo, ba din contră, indemnau la dezvoltarea simțului civic și combaterea fake-news-urilor. Și asta e tot munca mea, timpul meu.
Cred că lucrurile astea ar fi putut fi ușor deduse, fără să mai fie nevoie să explic eu.
Acum, cel mai sigur, personajul în căutare de senzațional va face o nouă postare, apoi una nouă, și încă una, și încă una până va absorbi ultima picătură de sevă de scandal care pe el îl hrănește.
Am să vă rog să nu-mi mai puneți linkuri cu materialele lui, cred că am fost destul de clar și nu mai am de gând să cresc notorietatea puturoșilor căci ar trebui să pună mâna pe muncă și să își câștige banii din muncă cinstită, nu cu minciuni pe care nici el nu le crede”, este mesajul lui Godină.

Bot îl acuză pe Godină că e plătit de „infractorul Dan Voiculescu”

Marian Godină, plătit de Antena Group = infractorul Dan Voiculescu”, este mesajul lui Bot, care a postat și o captură cu declarația de avere a lui Godină, din care reiese că a primit bani de la Antena Group.

Vezi și Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

Ar putea fi o imagine cu ‎1 persoană, în aer liber şi ‎text care spune „‎Venituri din activități independente 2.1. Titular Godina Marian Nume Antena Group SA Adresa Localitate Bucuresti drepturi de autor ron Godina Marian drepturi de autor bucuresu Nume MCCANN ERICKSON SRL Adresa Localitate Bucuresti Nume Overground Media Group Godina Marian س 0906 0906101 drepturi de autor 30952 ron‎”‎‎

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare