sursa foto:  Inquam/ Sabin Cîrstoveanu

Acuzații dure la adresa lui Clotilde Armand: ‘A vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii’

Petre-Florin Manole, președinte interimar PSD Sector 1, a declarat că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand (USR-PLUS) a vurt să plătească 48.000.000 lei pe arbori, gazon și garduri vii, dar consilierii locali ai PSD au votat împotrivă și proiectul a picat.

 

Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii.

Asta lipsea în sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut, investițiile merg superb…

După ce și-a dovedit incompetența în administrație, Armand mai cerea spre distrugere și Parcul Herăstrău și dorea votul consiliului local pentru un buget enorm și absurd.

Evident, consilierii locali din Partidul Social Democrat au votat împotrivă. Proiectul a picat. Risipa de bani publici a fost evitată”,  a scris Petre-Florin Manole pe Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Vezi și:

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, detalii de ultimă oră despre organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand: ‘După decizia unui magistrat, vom hotărî în interiorul partidului’

Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1, atac devastator la Clotilde Armand: ‘Administrație, nu circ’

Sectorul 1 se eliberează de gunoaie! Clotilde Armand: ‘După mai multe obstacole și bătălii, am reușit ă semnez contractul de salubrizare pentru perioada stării de alertă cu firma RER Ecologic Service București Rebu SA’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare