sursa foto:  stiripesurse.ro

Acuzații grave! Deși certați, PNL și USR-PLUS vor să dea asaltul final asupra TVR și RRA! ‘Certați, certați, dar totul până la ciolan!’

Acuzații grave lansate de consilierul lui Marius Budăi (PSD), Cristian Vasilcoiu, la adresa Partidului Național Liberal și la cea a USR-PLUS.

Vasilcoiu acuză că PNL și USR vor să dea, luni, asaltul final asupra TVR și RRA.

Concret, USR-PLUS și PNL ar dori să voteze în plenul Camerei Deputaților Ordonanța prin care a fost prelungit mandatul directorului general interimar, după ce, în comisiile parlamentare, a fost scoasă condiția ca interimatul să nu depășească 30 de zile de la debutul sesiunii parlamentare ordinare. Astfel, interimatul poate fi de două mandate a câte 45 de zile.

De asemenea, tot luni, funcția de președinte director general ar urma să fie spartă în două: una de președinte și alta de director general. Ambele ar urma să aibă rang de ministru, spune Vasilcoiu.

Deși certați, PNL-iștii și USR-iștii vor să dea, luni, asaltul final asupra TVR și RRA!

1. Ajunge în plenul Camerei Deputaților Ordonanța prin care a fost prelungit mandatul directorului general interimar, după ce, în comisiile parlamentare, a fost scoasă condiția ca interimatul să nu depășească 30 de zile de la debutul sesiunii parlamentare ordinare. Astfel, interimatul poate fi de două mandate a câte 45 de zile.
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…
2. Ajunge tot în plen și proiectul care prevede ca funcția de PDG să fie spartă în două funcții, una de Președinte și alta de Director General, ambele cu rang de ministru.
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…
Certați, certați, dar totul până la ciolan!”, susține Vasilcoiu.

Vezi și SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare