sursa foto:  nasul.tv

Acuze grave ale lui Radu Moraru! Pe cine vrea să bage în pușcărie

Jurnalistul Radu Moraru vine cu o dezvăluire în premieră pe site-ul său. Acesta susține că fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea, și fostul șef FBI, James Comey, ar fi pus la cale un plan secret împotriva televiziunii Nașul TV.

Conform lui Moraru, cei doi ar fi acționat la îndemnul ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, care ar fi vrut să închidă Nașul TV.

„Odată cu lansarea NAȘUL TV USA, pe 4 Iulie 2016, cu sediul în Statul Michigan, acolo unde Trump a cîștigat cu doar 12.000 de voturi, Hans Klemm, ambasadorul USA în România, a luat foc!
Hans Klemm locuiește în Statul Michigan, la cîțiva kilometri de Studioul NAȘUL TV USA ! Cînd a aflat că NAȘUL TV îl va susține pe Trump, mister Hans a dat în clocot ! El știa bine ce influența are NAȘUL TV în America și imediat ne-a făcut un Raport Secret nimicitor către James Comey, șeful FBI !

Comey l-a sunat de urgență pe Coldea și i-a ordonat să facă ceva să ne oprească ! În plus, speriat că hackerul Guciffer, aflat în pușcăriile americane, trimitea scrisori către FOX News, Comey l-a rugat pe Coldea să îl ia în custodie pe Guciffer la București !

Ajuns la București, Guciffer m-a sunat și mi-a spus că se teme pentru viață lui. L-am ajutat!
Disperat că NAȘUL TV continuă Campania de susținere a lui Trump și că nu ni se „intimpla” ceva care să ne închidă, Hans Klemm, ambasadorul, îi sună și pe Comey și pe Coldea ! Ghinion ! Comey intrase deja sub supravegherea Congresului American iar Coldea era deja bine monitorizat din interiorul SRI !
Coldea, prin interpuși, a încercat să declare Falimentul NAȘUL TV, pe motive puerile, printr-o firmă a SRI, de Revelionul 2016-2017! Ghinion ! Am fost vigilent, chiar și de Revelion, și s-a ales praful de Planul Secret al lui Coldea!”, scrie Radu Moraru, pe Nașul.tv.

Acum, Moraru anunță că va încerca să-l trimită după gratii pe Hans Klemm.

„Voi cere personal că Hans Klemm să fie anchetat de către Congresul American pentru următoarele 3 fapte:
Presiunile asupra Curții Constituționale pentru recunoașterea căsătoriilor homosexuale, împotriva credinței ortodoxe a Neamului Românesc și împotriva Tradițiilor Românești.
Presiunile asupra Televiziunii Libere NAȘUL TV pentru că l-a susținut pe Trump și presiunile asupra tuturor MASS MEDIA românești de a o susține pe Baba Hillary.
Pentru presiunile asupra Companiilor Americane din România de a nu își face Publicitate la NAȘUL TV.
În România, pentru aceste fapte grave, nu pățești nimic! Dar în USA plătești cu ani grei de pușcărie ! Pentru cîte am îndurat, vă rog să nu vă supărați dacă îl vreau pe Hans Klemm în pușcărie! Măcar 3 ani!”, precizează „Nașul”.

Vezi și Atac la Cioloș: ”este unul dintre oamenii care au făcut cel mai mult rău acestei țări”

Jenant! Pe cine a văzut juriul de specialitate din România, câștigătoare la Eurovision și ce a votat publicul

Atenție! Ce trebuie să știe românii care au mașini mai vechi de 12 ani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare