sursa foto:  cancan.ro

Adevărul despre afacerea fostului soț al Gabrielei Cristea! „Secretul” lui Marcel Toader

Fostul soț al Gabrielei Cristea, Marcel Toader, este protagonistul unei adevărate telenovele matrimoniale. Toader a susținut sus și tare că nu a fost niciodată întreținut de femeile din viața lui, mai ales de către Maria Constantin, cea care îi va deveni în curând „fostă soție”.

Cu toate acestea, afacerea despre care Marcel Toader spunea că îi aduce contracte de sute de mii de euro este falimentară. Firma Blue Ciel SRL, care are ca obiect de activitate construcţia de piscine, și-a cerut de curând insolvența.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti vor judeca cererea de intrare în insolvență a firmei lui Toader pe data de 6 noiembrie, informează Click!. În tinerețe, Marcel Toader a fost rugbyst. Component de bază al echipei Steaua, Marcel Toader a câștigat cu aceasta 3 titluri de campion.

De asemenea, el a prins și lotul selecționatei de rugby a României, pentru care a jucat la Campionatul Mondial din 1987.

Vezi și INTERESANT! Cine este și ce avere are, de fapt, „FIUL” lui Ion Iliescu

EXCLUSIV! Incompetență sau abuz în Justiție? Unde merg milioanele de euro de la UNBR. Așteptăm reacția ministrului Tudorel Toader

EXCLUSIV! Reguli pe lângă lege în fieful lui Liviu Dragnea! Ce spune primarul Alexandriei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare