sursa foto:  libertatea.ro

Adrian Mutu se căsătorește! Cărui post de televiziune și pentru ce sumă își va vinde briliantul nunta

Deși este la a treia căsătorie, Adrian Mutu este mai îndrăgostit ca niciodată de viitoarea sa soție, frumoasa Sandra, cu care se va căsătorii pe 15 octombrie. Aceștia au împreună un băiețel, Tiago, pe care îl vor creștina în aceeași zi. Nunta celor doi se anunță a fi una dintre cele mai frumoase din showbiz, iar briliantul va profita pe deplin de acest lucru. 

Potrivit Libertatea, Adrian Mutu și-a vândut drepturile de televizare unui cunoscut post TV. Este vorba despre Antena Stars. Momentan, suma pe care acesta o va obține de la respectiva televiziune este secret, dar cu suguranță va merita pe deplin.

Cele două evenimente vor avea loc în locații diferite. Nunta va fi sărbătorită la un restaurant de lux din București, unde Adi și Sandra așteaptă în jur de 3-400 de invitați.

Inițial, marele eveniment era programat într-o vineri, pe 6 octombrie. ”Preotul nu a fost de acord cu această zi”, au explicat pentru ”Libertatea” surse din familie. Așa că Adrian Mutu a amânat nunta cu Sandra pentru 15 octombrie!

Sandra şi Adi Mutu au făcut cununia civilă de Ziua Îndrăgostiților, iar acum se pregătesc intens de cea religioasă.

Vezi și Un tezaur este în pericol! Cum riscă România să piardă aproape 360 de miliarde de euro

Miliardarul Jeff Bezos vine în România? Ce cunoscut lanț de supermarketuri ar vrea să cumpere

Scandal URIAȘ! Afacerea care ar produce UN MILION DE EURO săptămânal – „Cea mai mare BOMBĂ ECOLOGICĂ din țară”

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare