sursa foto:  revistafresh.ro

Miliardarul Jeff Bezos vine în România? Ce cunoscut lanț de supermarketuri ar vrea să cumpere

Omul care l-a detronat pe Bill Gates, cel mai bogat om al Planetei, ar putea veni în România. Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o avere estimată la 90 de miliarde de dolari, cu 500 de milioane mai mult decât fondatorul Microsoft și vrea să dea lovitura și la noi în țară. 

Un mare zvon circulă în rândul investitorilor şi traderilor de pe bursa de la Paris. Se pare că Bezos ar fi interesat de unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de supermarketuri din România.

Potrivit Libertatea, este vorba despre gigantul Carrefour. Miliardarul nu s-ar afla la prima tranzacție de acest gen, acesta a finalizat, în luna august, preluarea lanţului american de magazine alimentare bio Whole Foods Market.

De asemena, miliardarul nu este străin țării noastre, Amazon a creat 400 de locuri de muncă în noul Centru de Dezvoltare şi Tehnologie de la Iaşi, crescând numărul total al angajaţilor la 1.000. De asemenea, compania intenţiona să mai angajeze alţi 1.000 de oameni la Bucureşti şi cauta să închirieze 10.000 mp de birouri.

Noul sediu Amazon din România găzduieşte patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluţiilor tehnologice şi consolidarea operaţiunilor de pe site-ul Amazon.

Vezi și Neașteptat! Cine este cea mai bogată femeie din România, cu o avere de peste 420 de MILIOANE de euro

Surpriză de proporții! Încă la butoanele BNR, dar și acționar la Borussia Dortmund, renumitul club german de fotbal

EXCLUSIV! Avocații se revoltă: haos total pe toate palierele Justiției

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare