sursa foto:  adevarul.ro

Adrian Năstase: ‘Rareș Bogdan și Dacian Cioloș spumegau la televiziuni împotriva pensiilor speciale, în timp ce ei vor beneficia de pensii speciale de mii de euro’

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase îi acuză pe europarlamentarii Rareș Bogdan și Dacian Cioloș de comportament duplicitar în cazul eliminării pensiilor speciale.

 

”Stiti proverbul romanesc – „Să faci ce spune popa, nu ce face el”.

Mi-am adus aminte de acest proverb cu ocazia dezbaterilor publice legate de pensiile speciale. Punctul meu de vedere l-am exprimat si nu il reiau – impozitarea progresiva a veniturilor poate fi solutia nu doar pentru pensiile „nesimtite”, ci si pentru alte venituri excesive (salarii, pensii, etc).

Deocamdată, am fost martorii unor comportamente duplicitare, jenante. Astfel, europarlamentari, cum ar fi Rares Bogdan sau Dacian Ciolos spumegau la televiziuni impotriva pensiilor speciale, in timp ce ei vor beneficia de pensii speciale de mii de euro – ca europarlamentari. Dacian Ciolos a fost chiar amuzant – el nu stia ca in calitate de europarlamentar va beneficia de o pensie specială „nesimtită”.

Dacă as fi jurnalist, in orice emisiune in care ar apare, i-as intreba dacă au dat o declaratie scrisă că renuntă la această pensie specială ce nu este bazată pe contributivitate. In plus, i-as cere lui Dacian Ciolos o copie după scrisoarea adresată grupurilor parlamentare de la Bruxelles, pentru renuntarea la acest privilegiu – asa cum a promis”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare