sursa foto:  știripesurse.ro

Adriana Săftoiu, atac de ultimă oră la Ludovic Orban: ‘Când deții o funcție publică, ai niște privilegii pe care oamenii de rând nu le au’

Adrian Săftoiu, deputat PNL, l-a criticat, sâmbătă, pe premierul și președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu l-a taxat pe șeful Guvernului, după apariția deja celebrei poze din biroul lui Orban, în care premierul bea și fumează alături de alți membri ai Executivului.

Săftoiu spune că „atunci când deții o funcție publică, ai niște privilegii pe care oamenii de rând nu le au”. De aceea, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel.

Pe de altă parte, Adrian Săftoiu apreciază gestul lui Ludovic Orban de a plăti amenda.

Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niste privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică si ai greșit, nu poți fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început.”, a reacționat Adrian Săftoiu.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare