sursa foto:  stiripesurse.ro

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

Protestatarii #Rezist pot să se considere trădați de partidul în care aveau atâta încredere. Conform surselor Bugetul.ro, doi foști jandarmi s-au „înrolat” în Uniunea Salvați România.

Potrivit surselor noastre, Vlad Colceriu și Adrian Curcă, doi foști jandarmi, sunt acum membri ai filialei USR Sector 4. Cei doi ar fi susținuți de președintele USR București, Claudiu Năsui.

Mai mult, potrivit acelorași surse, atât Colceriu, cât și Curcă (foto) ar dori să obțină un loc în Parlamentul României, de pe listele USR.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Pe pagina de socializare, Adrian Curcă și-a arătat susținerea pentru Dan Barna, la alegerile prezidențiale din anul 2019, folosind o imagine în care apare îmbrăcat în uninformă de jandarm.

Adrian Curcă se cunoaște de ani buni cu Claudiu Năsui

Curcă și Colceriu ar fi susținuți chiar de liderul USR București, Claudiu Năsui.

Vezi și EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

De altfel, potrivit informațiilor intrate în posesia noastră, Năsui și Curcă se cunosc de ani buni, de când participau la dezbateri împreună, la „Cafeneau Libertarienilor”.

Vezi și

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare