sursa foto:  monitorulcj.ro

Afacere profitabilă în plină criză provocată de coronavirus. O companie românească anunță că îi cresc vânzările

O companie de electronice a anunțat o creştere de 10% a vânzărilor online. La începutul anului, compania estima o creştere a cifrei de afaceri de până la 7% pentru 2020, însă aceste estimări vor rămâne valide în funcţie de dimensiunea şi durata crizei.

Vitacom Electronics, companie care activează în domeniul produselor şi accesoriilor electronice, anunţă că în această perioadă de criză vânzările online au înregistrat o creştere de 10%.

Compania spune că scăderi ale vânzărilor de produse şi accesorii electronice se observă la clienţii B2B, care fac aprovizionări cu o frecvenţă mai redusă decât în lunile anterioare, dar şi la vânzările destinate exportului, din cauza crizei CODIV-19 cu care se confruntă ţările europene.

La începutul acestui an, compania estima o creştere a cifrei de afaceri de până la 7% pentru 2020, însă aceste estimări vor rămâne valide în funcţie de dimensiunea şi durata crizei.

„Sunt preconizate efecte puternice pe toate planurile, însă determinantă va fi durata acestei crize. Cu cât va dura mai mult, cu atât economia îşi va reveni mai greu. Depinde de fiecare dintre noi şi de conduita pe care o avem în acest moment, astfel încât să depăşim cu bine aceste săptămâni”, spune Aviva Vita, PR şi marketing manager în cadrul companiei, potrivit unui comunicat al companiei.

Vitacom Electronics a decis să nu oprească activitatea din magazinele fizice în plină pandemie, însă programul acestora a fost adaptat.

În prezent, compania lucrează doar cu jumătate din personalul din punctele de vânzare, 10% dintre angajaţi îşi mai desfăşoară activitatea la sediul companiei, iar ceilalţi îşi desfăşoară activitatea de acasă.

Vitacom Electronics a fost înfiinţată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita, conform Mediafax.ro

Vezi și:

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare