sursa foto:  secundatv.ro

Afacerile fostului șef al Internelor din Guvernul Cioloș și al Poliției Române, Petre Tobă, în declin! Profit de 5 ori mai mic față de 2019

În anul 2018, fostul șef al Internelor din Guvernul Cioloș și al Poliției Române, chestorul (r) Petre Tobă, a pus bazele firmei de consultanță STRATEGIC INTELLIGENCE SECURITY SERVICES SRL, împreună cu Stan Viorel Adrian, general (r) SRI.

Conform datelor existente la Registrul Comerțului, consultate de Bugetul.ro, afacerea lui Tobă s-a prăbușit în pandemie. Dacă în 2019 STRATEGIC INTELLIGENCE SECURITY SERVICES SRL a raportat un profit net de 1.229.354, în 2020 afacerea lui Petre Tobă a avut un câștig net de 711.729 de lei.

Afacerea lui Tobă a continuat să scadă și în 2021. Potrivit datelor verificate de Bugetul.ro, firma lui Tobă a raportat un profit net de 258.835 de lei – de 5 ori mai puțin față de cât a raportat în 2019, înainte de pandemie.

Vezi și EXCLUSIV Fostul șef-adjunct SIE a dat chix în afaceri! Silviu Predoiu și-a radiat firma, după un ultim an dezastruos

Administrator al firmei este un fost secretar general al MAI

În prezent, conform informațiilor noastre, Petre Tobă are un pachet de 60% din părțile sociale ale firmei. Soția sa, Steluța Simona Tobă, deține 20% părți sociale.

Vezi și EXCLUSIV Generalul (r) Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice a SRI, mega-lovitură în afaceri! Profit de patru ori mai mare în 2021, față de 2020

Fostul șef al Secțiunii Informative a Direcției Antitero din SRI, generalul (r) Stan Adrian, are un pachet de 10%, iar Călin Lucian Roșan, fost secretar general în Ministerul de Interne, deține și el 10% din părțile sociale ale companiei.

Trebuie făcută precizarea că Roșan este și administratorul firmei.

La o altă firmă, Tobă a avut un profit net de 1.732 de lei

Familia Tobă mai deține și SC Valahia Automotive Logistics SRL, unde la o cifră de afaceri de 2.343.892 de lei a raportat un profit net de 1.732 de lei.

Vezi și Florian Coldea a dat lovitura în afaceri! A făcut peste 1 milion de euro în doi ani

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare