sursa foto:  click.ro

S-a aflat! O cunoscută deputată de la PSD a fost căsătorită 3 luni cu soțul Ilincăi Vandici! De ce s-au despărțit

Ilinca Vandici este astăzi mai fericită ca niciodată. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește și are un bebeluș pe care îl adoră. Mai mult decât atât, emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Bravo ai stil este un mare succes și înregistrează audiențe foarte bune.

Alesul inimii ei este Andrei Neacșu, poreclit Spelbu și care datorită tatăului său, viceprimarul Alexandru Neacșu a avut și drum lin în afaceri. De altfel el a făcut foarte mulți bani din imobiliare, fiind unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Tunari. Cu o situație materială foarte bună, actulul soț al vedetei Kanal D este recunoscut ca un mare crai. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Alexandra Corina Bogaciu, actual deputat PSD la doar 27 de ani, originară din Voluntari. Cei doi au divorțat după doar trei luni, iar motivul ar fi fost infidelitatea lui Andrei, scrie voxbiz.ro.

Alexandra Corina Bogaciu este absolventă de studii medii și a lucrat ca operator de calculator la firma deținută de tatăl său. Pe listele electorale de la BEC, ea apare cu ocupația “director marketing” și profesia “economist”. În 2010, la 22 de ani, ea a reușit să își cumpere o locuință de 244 mp în Voluntari, fiind proprietarul exclusiv al imobilului. După ce mai multe poze cu ea în ipostaze sexy au apărut pe internet, Alexandra Corina Bogaciu și-a șters contul de Facebook.

Fostul ei soț, Andrei Neacșu a mai avut relații scurte și cu Anda Adam și Andreea Țonciu.

Citește și…

Proiect de senzație pentru polițiști și militari: Ce le pregătește Guvernul Dăncilă

Adevărată SURPRIZĂ! Cine este cel mai bogat preot din România – Nu este Preafericitul Daniel

Guvernul REPARĂ o imensă gafă! Ce Ordonanță de Urgență a intrat în vigoare – AZI a fost publicată în Monitorul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare