sursa foto:  dcnews.ro

Adevărată SURPRIZĂ! Cine este cel mai bogat preot din România – Nu este Preafericitul Daniel

Dezvăluire de senzație! S-a aflat cine este cel mai înstărit preot din România. Deține o afacere care produce anual milioane de euro.

Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile și le-a început când se afla încă pe băncile facultății, iar acum a ajuns să aibă vânzări de 10 milioane de euro pe an.

Ciprian Otea este preot onorific și oficiază slujbe în Catedrala Mitropolitană din Iași. De asemenea, el este foarte apreciaty de ÎPS Teofan, fiind chiar asociat și cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei într-o afacere cu candele, având vânzări anuale de 1 milion de lei.

Otea este cel mai înstărit preot din România, dezvăluie jurnaliștii de la reporteris.ro. Ciprian Otea, 42 de ani, deține grupul de firme Misavan, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 10 milioane de euro.

Principalul obiect de activitate al firmei este producția și comerțul produselor de curățenie. „Una este pasiune, cealaltă e necesitate”, a spus Otea, despre cele două calități ale sale, cea de preot și cea de om de afaceri.

În 2016, cifra de afaceri a Misavan Trading a fost de peste 44,5 milioane de lei (echivalentul a 10 milioane de euro), cu un profit net de 660.000 lei. „După ce iei primele credite, e greu să te mai oprești. Trebuie să continui, te gândești și la angajați”, a declarat Ciprian Otea.

În prezent, firma sa a ajuns să numere peste 200 de angajaţi. Inițial, el a pornit la drum cu patru salariați.

Vezi și Guvernul REPARĂ o imensă gafă! Ce Ordonanță de Urgență a intrat în vigoare – AZI a fost publicată în Monitorul Oficial

La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

Primăria care concediază zeci de angajați: Nu au mai făcut față costurilor salariale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare