sursa foto:  danielbaluta.ro

La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

Lovitură puternică! La „Rabla” nu va mai fi acceptată orice mașină! Românii care vor să se folosească de programul „Rabla” pentru a-și schimba vechea mașină vor fi nevoiți să aibă obligatoriu acest document, dacă proiectul de lege va fi adoptat.

Conform unui proiect de act normativ aflat în dezbatere, mașinile care nu au inspecția tehnică periodică (ITP) valabilă la momentul depunerii cererii de înscriere în programul Rabla ori la momentul depunerii dosarului de acceptare (în cazul firmelor) nu vor mai fi acceptate la casare.

Pe lângă asta, firmele care primesc ajutorul de minimis prin programul „Rabla” vor fi monitorizate și obligate să înmatriculeze mașinile noi pe numele beneficiarului, altfel riscând să piardă ajutorul acordat, informează avocatnet.ro.

Și în 2018, românii pot cere peste 9.000 de lei de la stat, prin programul „Rabla”, dacă duc la casare o mașină veche și cumpără una nouă, prin deja cunoscutul program de finanțare Rabla.

Regulile programului se vor schimbate în perioada următoare, potrivit Proiectului de Ordin al Ministerului Mediului privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017 – 2019, document de curând pus în dezbatere, precizează sursa citată.

Vezi și Mutare COTROPITOARE pe această piață! Au apărut ZECI de magazine – Un nou BRAND se naște în România

(VIDEO) SCANDAL URIAȘ! Un șoarece se plimbă NESTINGHERIT prin carnea de la Kaufland! REACȚIA gigantului

Olguța Vasilescu reia un subiect important: Ce s-ar putea întâmpla cu PILONUL II de pensii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare