sursa foto:  hunedoaralibera.ro

(VIDEO) SCANDAL URIAȘ! Un șoarece se plimbă NESTINGHERIT prin carnea de la Kaufland! REACȚIA gigantului

Imagini șocante la un magazin din rețeaua gigantului Kaufland! Un șoarece se plimbă nestingherit prin carnea pe care supermarketul le-o vinde clienților.

O filmare apărută, marți, pe rețelele de socializare a fost share-uită masiv de internauți. La magazinul Kaufland din Curtea de Argeș a fost filmat un șoricel viu, care se plimba prin vitrina frigorifică a supermarketului, printre hălcile de carne destinate cumpărătorilor.

Dezvăluirea a fost făcută de ziarulprofit.ro. Reacția gigantului nu a întârziat să apară, iar reprezentanții săi și-au cerut scuze pentru situația ivită.

„Ne cerem scuze pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. După cum am comunicat şi în presă, am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe. Te asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin. Numai bine!”, a transmis Kaufland România, pentru Bugetul.ro.

Vezi și Olguța Vasilescu reia un subiect important: Ce s-ar putea întâmpla cu PILONUL II de pensii

Realizatorul Antena 3, Răzvan Dumitrescu cere sprijinul prietenilor! Ce s-a întâmplat

Mutare colosală pe piață- Apare o importantă fabrică – Se fac angajări pe bandă rulantă

NEAȘTEPTAT! Ce grad are Mircea Cosma, fostul șef al CJ Prahova, în Armata Română și pentru ce l-a obținut

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare