sursa foto:  stiripesurse.ro

Alertă la marginea Capitalei! Un cadavru parțial dezbrăcat a fost găsit în plină stradă! Acesta ar fi fost mâncat de câini

Un cadavru a fost descoperit, în această seară, pe Centura Bucureștiului. Acesta era parțial dezbrăcat și se presupune că ar fi fost mâncat de câini.

IPJ Ilfov a fost sesizat de o persoană, prin telefon, iar un polițiștii din cadrul Poliției Pantelimon și ai SIC s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

În această seară, în jurul orei 18:06, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că pe DNCB – din Cernica se află un cadavru pe carosabil.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon și ai Serviciului de Investigații Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări polițiștii au observat cadavrul ca fiind parțial dezbrăcat, acesta ar fi fost mâncat de câini, iar în zona capului lipsește o parte din scalp. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului, pentru efectuarea de activități din competență”, a transmis IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, din primele date reiese că este vorba despre un cetățean străin (migrant), care se ascundea sub un TIR. În timpul mersului, acesta ar fi căzut de sub TIR, fiind grav rănit, survenind decesul. Ulterior, a fost mâncat de câini, informează Știripesurse.ro.

Vezi și EXCLUSIV Operațiune demarată de Protecția Consumatorilor în ianuarie 2022! ‘Revenim în control la toți agenții economici depistați cu probleme și nu vom accepta niciun fel de compromisuri’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare