sursa foto:  hepta.ro

Alexandra Păcuraru: ‘Am văzut două certificate de vaccinare: unul al lui Gigi Becali, al doilea al Dianei Șoșoacă’

Fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, a făcut o dezvăluire incredibilă. Într-un grup din care fac parte zeci de ziariști, Alexandra Păcuraru a anunțat că a văzut două certificate de vaccinare: unul al lui Gigi Becali și al doilea al Dianei Șoșoacă, senator independent.

Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV, fiica omului de afaceri Maricel Păcuraru, cel cu care împarte postul de televiziune Cozmin Gușă, a transmis pe un grup de zeci de ziariști că a văzut Cerificatul de Vaccinare al filantropului Gigi Becali cât și pe cel al senatoarei Diana Șoșoacă, scrie jurnalistul Victor Roncea, pe Activenews.ro.

Ziarista nu a primit nici o replică și nici nu a fost chestionată pe tema răspândirii de informații false / neverificabile de către colegii ei de grup sau chiar de către administratorul grupului, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, deși filantropul Gigi Becali tocmai l-a apărat pe Patriarhul Daniel atacat murdar de o subunitate de presă și, în plus, a avut și larghețea de inimă, creștinească, de a oferi tratament anti-Covid, gratis, pentru întreaga Românie.

Grupul de WhatsApp alcătuit de Vasile Bănescu reunește ziariști și vedete curtate de acesta, cărora le transmite mesaje preferențiale pentru disipat în presa.

Păcuraru răspundea tocmai unui astfel de mesaj care și-a găsit azi rapid loc prin presa preferaților. Cu toate acestea, Bănescu este admonestat de o altă vedetă de talia Alexandrei Păcuraru, Alex. Dima de la ProTV, care acuză întreaga Biserică și reprezentați de seamă ai ei de fapte închipuite.

Buna dimineața. Sigur ca ajuta! Sigur ca da! Voi prezenta mesajul diseară in cadrul emisiunii mele. Este strigător la cer ce se întâmpla in spitalele din ro, nici cei morti nici cei vii nu mai au loc. Și revoltător este ca am văzut doua certificate de vaccinare unul a lui Becali al doilea a Dianei Sosoaca care in continuare in spațiul public îndeamnă la nevaccinare..fiind doc medicale personale nu am voie sa zic nici sursa nici sa le arat dar am rugat instituțiile statului sa își facă treaba sa ii oprească din aceasta propaganda anti vaccin dacă așa este. Medicii din spitalele din tara spun ca peste 90% din cei Care mor sunt nevaccinați și este foarte trist ca pe patul de spital mor cu regret ca nu s-au vaccinat și fără un preot alături de ei. Am difuzat imaginile cu parintele care a intrat la ATI, in costum de pandemie! E nevoie de iubire de semeni și unitate! Va imbratisez cu drag!”, este mesajul Alexandrei Păcuraru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare