sursa foto:  cotidianul.ro

Alexandru Rafila, despre absența lui Marcel Ciolacu de la recepția lui Klaus Iohannis: Vă sigur că nu are niciun fel de altă conotație

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a absentat astăzi de la recepția de la Cotroceni, organizată cu prilejul Zilei Naționale a României.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a asigurat că Marcel Ciolacu a avut un motiv extrem de serios și că nu ar avea vreo altă conotație absența sa.

„Nu știu din ce motive nu a fost dl președinte Ciolacu, probabil că a avut un motiv extrem de serios. Vă asigur că nu are niciun fel de altă conotație, care… am auzit și eu că a fost legată de absență, legată de dorința de a nu participa. Dl Ciolacu este extrem de atent și responsabil în ceea ce privește participarea la astfel de evenimente”, a spus Rafila, la Digi24.

„Dimineață a fost prezent, în ciuda condițiilor atmosferice foarte dure – și eu am fost de dimineață – la parada militară și cu siguranță a avut o problemă care nu i-a permis să participe”, a mai spus el.

Printre cei care au participat la recepţia dată de președintele Klaus Iohannis au fost premierul Nicolae Ciucă, miniştri ai Cabinetului, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, patriarhul Daniel, fostul preşedinte Emil Constantinescu.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare