sursa foto:  b1.ro

Alina Gorghiu dă din casă: ‘Florin Cîțu este un om care nu a făcut niciodată un secret din parteneriatul cu Klaus Iohannis’

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a precizat că îl va susține pe Florin Cîțu la șefia Partidului Național Liberal (PNL) ”Este nevoie în mod cert de o schimbare de o schimbare”.

 

”Alina Gorgiu va vota cu Florin Cîțu, Alina Gorghiu face parte din echipa lui Florin Cîțu”, susține senatoarea.

Senatorul PNL consideră că actuală conducere a partidului este „uzată”, însă principalul motiv pentru care Ludovic Orban trebuie să plece din fruntea partidului este că a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020. Totodată Gorghiu mizează pe un suflu nou care trebuie să readucă electoratul liberal în fruntea partidelor la alegerile din 2024.

„Este nevoie în mod cert de o schimbare de o schimbare a PNL. Orice partid politic care trece prin toate ciclurile electorale, se uzează, conducerea se uzează, se uzează garnitura din jurul președintelui și președintele însuși, care a trecut printr-un an în funcția de premier, un an pandemic greu în care a luat și măsuri nu foarte populare, însă principalul motiv pentru care trebuie schimbat liderul PNL și garnitura care a condus partidul într-o oare care măsură, este faptul că în decembrie, anul trecut PNL a pierdut alegerile”.

„Nu s-a întâmplat să facem o analiză corectă, onestă a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor parlamentare, sigur o mare parte din motivele care au dus la pierderea alegerilor s-au subsumat problemei pandemice, dar cred că pe mai departe dacă privim la viitor, la potențialul pe care PNL în are, dacă privim din perspectiva anului 2024, care este un an cu 4 tipuri de alegeri, atunci trebuie să vii în fața electoratului de dreapta cu oferta proaspătă”.

„Dacă va uitați pe cifre în anul 2020, nu am avut o performanță tocmai bună. Cred că maximum 70-80 de mii mai multe voturi că în 2016”. 

„Formulă de lidership va trebui să fie cea care adună bazinul de dreapta și atunci Florin Cîțu este un personaj care a confirmat în domeniul economic, a fost în legislativ lider al grupului senatorilor, a fost în echipa care a guvernat într-o perioadă foarte dificilă și a luat măsuri foarte curajoase în domeniul fiscal și economic”.

„Florin Cîțu este un om care nu a făcut niciodată un secret din parteneriatul cu Klaus Iohannis”, conform Gândul.ro.

Vezi și:

Alina Gorghiu, ieșire de ultim moment: ‘Fake-news-ul promovat prin această moțiune este cel mai periculos. PSD a spus că PNRR a fost respins’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare