sursa foto:  digi24.ro

Alina Gorghiu, ieșire de ultim moment: ‘Fake-news-ul promovat prin această moțiune este cel mai periculos. PSD a spus că PNRR a fost respins’

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit despre votul moțiunii simple împotriva ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

 

În raportul ședinței s-a consemnat că moțiunea simplă de astăzi a fost respinsă cu 171 de voturi la 143, fiind consemnată și o abținere. Totuși, social democrații spun că moțiunea de fapt a trecut, deoarece majoritatea voturilor exprimate în sală au fost pentru că moțiunea să treacă, liberalii votând mai mult de pe tabletă.

Alina Gorghiu spune că lucrurile sunt foarte simple, moțiunea fiind respinsă.

„A fost o discuție foarte simplă cum a fost adoptată această moțiune. Votul pe tabletă este de luat în calcul. Moțiunea a picat. Totuși, fake-news-ul promovat prin această moțiune este cel mai periculos. PSD a spus că PNRR a fost respins, iar Comisia Europeană a fost nevoită să dea un comunicat în care să lămurească faptul că nu este așa. Votul pe cartelă și tabletă, în această varianta hibridă, este cel ales de toți parlamentarii. Inclusiv domnul Ciolacu a beneficiat de votul pe tabletă în această sesiune legislativă”, a explicat Alina Gorghiu, conform Gândul.ro.

Vezi și:

Marcel Ciolacu dă de pământ cu PNL și USR PLUS: ‘Nu vom tolera această gașcă de hoți care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare