sursa foto:  qmagazine.ro

Marcel Ciolacu dă de pământ cu PNL și USR PLUS: ‘Nu vom tolera această gașcă de hoți care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că PNL și USR PLUS au fraudat votul la moțiunea simplă împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea.

PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea!
Adevărul este că, regulamentar, moțiunea a trecut! În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru și doar 126 contra! Disperați, politicienii puterii au adunat și voturile de pe tabletă, deși această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative. Aceasta este o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament!
Nu vom tolera ca această gașcă de hoți, care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de ședință! Toți cei care încearcă prin furt să-l țină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în fața legii!
PNL și USR-PLUS le demonstrează azi românilor că noua politică este de fapt politica de pe vremea Robertei Anastase. Acum 11 ani, erau gata să pună din pix oricâte voturi pentru a nenoroci milioane de pensionari. Azi, sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ține în funcție un zombi politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a țării cu fonduri europene”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare