Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Poliţia din Caracal a amendat o femeie protesta în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

Cristina Diceanu, din Deveselu, a primit 300 de lei amendă fiindcă le-a strigat oamenilor legii  „Să vă fie ruşine”. În procesul verbal poliţiştii susţin că „a adus injurii şi expresii jignitoare organelor de poliţie fără a avea un motiv întemeiat de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, lezând onoarea şi demnitatea acestora”, informează liberatea.ro.

„Le-am strigat poliţiştilor că trebuie să le fie ruşine. Că degeaba mai stau acum de pază la casă. Nu i-am jignit, nu i-am înjurat. Doar le-am strigat să le fie ruşine. Imediat m-au apucat de braţ şi mi-au spus să-i însoţesc la secţie”, spune femeia

Cristina Diceanu a fost ridicată de poliţişti în seara zilei de 28 iulie pentru că le-a spus să le fie ruşine, fără să le aducă alte injurii.

Femeia spune că la secţie a văzut mai mulţi oameni care au fost aduşi fiindcă protestau în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Aceasta a fost dusă într-o cameră din subsolul Poliţiei să dea o declaraţie.  „Mi-au spus să le dau adresa, le-am spus că nu ştiu unde stau, stau la soacra mea. Până la urmă, m-au lăsat să plec. Mi-a venit amenda acasă”, povesteşte femeia în vârstă de 50 de ani.

Vezi și:

Mii de români sunt vizați! Riscați să rămâneți fără pensie

Bugetarii primesc o lovitură dură – tichetele de vacanță în pericol?

Anunț important de la Ministrul Muncii! Ce se întâmplă cu pensiile

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare