sursa foto:  economica.net

Ana Birchall îl desființează pe Stelian Ion: ‘Din categoria cascadorii râsului! Îi sugerez să dea fuguța-fuguța, repejor-repejor și să citească legea’

Ana Birchall, fost ministru al Justiției în Guvernul Dăncilă, a lansat un atac dur la adresa actualului ministru al Justiției, Stelian Ion.

Din categoria cascadorii râsului!
Îi sugerez domnului ministru Stelian Ion să dea fuguța-fuguța, repejor-repejor și să citească legea, mai concret prevederile art. 22 din HG 561/2009, care instituie obligativitatea obținerii avizelor de la ministerele de linie ÎNAINTE de a trimite la CSM. După ce domnul ministru învață legea, trebuie urgent să îndeplinească procedura legală de obținere a avizării interministeriale și numai după aceea să trimită forma finala la CSM pentru avizare, respectând astfel legea!
În felul acesta va fi scutit de a infesta și Ministerul Justiției cu astfel de practici care fac de râs o instituție importantă în arhitectura statului român și nici nu va mai pune pe gânduri un întreg sistem judiciar care se așteaptă de la un om care de vreo 3 luni se tot laudă la TV cu aceste legi importante să cunoască măcar aceste detalii minore din procedura guvernamentală, ca o dovadă minimală de profesionalism.
Dacă nu cunoaște nici măcar procedura guvernamentală, ce se poate spune mai mult?? Trageți voi concluzia!”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare