sursa foto:  spynews.ro

Ana Birchall tună și fulgeră la adresa lui Florin Iordache: ‘Impostură și tupeu fără margini! A a devenit rușinea Parlamentului României’

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a reacționat extrem de dur pe pagina sa de Facebook la adresa lui Florin Iordache. Acesta și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliu Legislativ.

”Impostura si tupeu fara margini! Iordache si-a depus candidatura pentru Consiliul Legislativ, o institutie importanta in arhitectura statului roman! De „bine ce a facut justitiei”, in realitate nenorocind justitia, daca este votat, Iordache va avea un mandat la Consiliul Legislativ fiind astfel „rasplatit” ca doar a demonstrat ca stie cum se fac legile, nu? Personal NU il voi vota si sper ca votul de azi sa fie covarsitor impotriva unei astfel de candidaturi, care ii apartine unui om devenit rusinea Parlamentului Romaniei, facand atat de mult rau justitiei, romanilor cinstiti si Romaniei!”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

A continuat seria de postări pe Facebook cu privire la ce se întâmplă în Parlament

”Astăzi, de la ora 16.00, voi participa la ședința comună a Senatului și Camera Deputaților, pe ordinea de zi aflându-se un singur punct: Numirea preşedintelui Consiliului Legislativ, precum şi a preşedintelui Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare a Consiliului Legislativ. Sper ca Florin Iordache, acest om care a făcut de rușine Legislativul, hăcuind legile justiției, și care și-a depus candidatura să nu fie votat. Eu sigur nu-l voi vota”. #altaintrebare, se arată într-o altă postare pe Facebook a Anei Birchall.

Citește și:

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare