sursa foto:  bcnews.com

ANAF scoate la licitație mașini la preț de chilipir: Ce poți cumpăra cu 8559 lei

 Eşti în căutarea unei maşini, dar nu ai bani pentru a achiziţiona una nouă? Cei de la ANAF scot la licitaţie mai multe autoturisme la preţuri incredibil de mici. Totul se întâmplă în Braşov, dar şi în Oradea.

În 21 mai, la ora 11.00, la Oradea va avea loc o licitație pentru un autoturism marca Citroen, model SAXO, fabricat în 1996. Prețul de pornire a licitație este de doar 1.500 de lei.

Vezi AICI!

Totodată, Direcția Generală de Executări Silite Cazuri Speciale va organiza, în 11 iunie, începând cu ora 12.00, o licitație la sediul organului fiscal din Brașov, pentru vânzarea unui Renault Megane fabricat în anul 2000. Prețul de pornire a licitației este de 5657 de lei, conform anunţurilor publicate pe pagina de facebook a instituţiilor.

Vezi AICI!

O altă licitație va avea loc la Brașov și în 13 iunie, la sediul organului fiscal, pentru vânzarea unei Dacii Logan, autoturism fabricat în 2007. Prețul de pornire a licitației este de 8559 de lei.

Vezi AICI!

Cei care doresc să participe la licitație trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte, o ofertă de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, declarație pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul, scrie protv.ro.

Pentru persoanele juridice este nevoie de copie de pe certificatul unic de înregistrare pentru oficiul registrului comerțului. Persoanelor juridice străine li se cere actul de înmatriculare tradus în limba română. Persoanele fizice române au nevoie de o copie a actului de identitate.

Vezi și Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

Lovitură pentru românii cu panouri solare acasă: Ce amendament au pregătit aleșii

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ați făcut tot posibilul sa fie arestați medici și să distrugeți transplantul în România!”. Reacția de-a dreptul uimitoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare