sursa foto:  profit.ro

Analist politic, despre posibilitatea înlocuirii lui Virgil Popescu la rotativă: ‘Doar președintele Klaus Iohannis are un cuvânt de spus acolo’

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile făcute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, referitoare la situația anumitor miniștri, după preluarea funcției de premier, în mai.

 

„Sunt anumiţi miniştri care trebuie să dea anumite lămuriri. Îmi doresc să nu intru şi în noul Guvern cu aceste lămuriri nedecontate. Și cred că este corect față de parteneri și față de toată lumea… Sunt doi miniștri care s-au remarcat: ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, care a făcut într-o perioadă scurtă minuni şi Sorin Grindeanu, care a semnat contracte cât nu s-au semnat în ultimii zece ani„, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Cât despre posibilitatea ca PSD să încerce să ceară Ministerul Energiei, în discuțiile cu PNL, acesta a mai spus: „Nu aș vrea să deschidem foarte mult paleta, dar nu este un lucru care să fie exclus într-o eventuală negociere„.

Eu am înţeles din ceea ce a spus preşedintele PSD că domnul Ciolacu propune ca şi domnul Boloș să rămână pe loc la Fonduri Europene şi domnul Grindeanu să rămână pe loc la Transporturi, deşi sunt prevăzuți să se rotească, la rotativă, odată cu schimbarea premierului. În privinţa domnului Virgil Popescu, dânsul nu stă în puterea coaliţiei. Doar preşedintele Klaus Iohannis are un cuvânt de spus acolo şi se pare că, prin faptul că a asigurat resursele de gaz necesare în această iarnă, rămâne neschimbat„, a comentat analistul politic, conform dcnews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare