sursa foto:  stiri247.ro

Analistul militar Radu Tudor: ‘Folosirea unei arme nucleare în bazinul Mării Negre ar afecta în primul rând România. Practic, va începe al Treilea Război Mondial’

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor afirmă că ”folosirea unei arme nucleare în bazinul Mării Negre ar afecta în primul rând România, dar şi alte state de pe flancul estic NATO. Practic, va începe al Treilea Război Mondial ”

”Burns a spus că atunci când Putin va fi cuprins de frustrare din cauza eșecurilor din Ucraina, va deveni imprevizibil și periculos.

Acum, Biden spune că s-ar putea repeta scenariul din anii ’60, când Uniunea Sovietică amenința în mod direct, din Cuba, teritoriul SUA cu rachete nucleare.  Aș spune că situația este ceva mai complicată în prezent decât a fost atunci, pentru că este vizată Europa.

Dacă Vladimir Putin, care împlinește astăzi 70 de ani, îşi duce mai departe planurile de a teroriza lumea, folosirea unei arme nucleare în bazinul Mării Negre ar afecta în primul rând România, dar şi alte state de pe flancul estic NATO. În momentul în care suntem afectați, nu avem cum să nu reacționăm.

NATO n-are cum să stea cu mâinile încrucișate şi să se uite cum Vladimir Putin lansează rachete nucleare în bazinul Mării Negre.

Radu Tudor: „Sunt surse din Rusia care spun că Putin, în nebunia lui, n-ar mai avea nimic de pierdut”

Practic, va începe al Treilea Război Mondial (…) Prin intermediul Pentagonului, Joe Biden ştie foarte clar ce mișcări face Rusia, ce decizii se iau, care sunt discuțiile din interiorul Kremlinului.

Şi sunt semnale că Rusia ar putea să ia în calcul o lovitură cu arme nucleare. De aici, îngrijorarea președintelui Joe Biden.

De aceea, sursele de informații de pe teritoriul Federației Ruse spun că această țară ar putea declanșa Al Treilea Război Mondial şi că Putin, în nebunia lui, n-ar mai avea absolut nimic de pierdut – doar să-și vadă visul: un război cu Occidentul și îngenuncherea definitivă a Ucrainei„, a spus Radu Tudor la Antena 3 CNN.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare