sistemul 112

sursa foto:  romania-actualitati.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac se revoltă împotriva ministrului Vela

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la ”Punctul de întâlnire” atacurile ministrului Marcel Vela îndreptate împotriva lui Raed Arafat

”Un oarecare, numit Vela, acum e ministru de Interne. Vine din neagra veșnicie și probabil acolo se va și întoarce. I-a cășunat pe doctorul Raed Arafat. Așa am senzația (…) Demiterea unui om care probabil a salvat un milion de vieți în țara asta va avea consecințe dezastruoase în mediul politic și va împinge și mai tare pe tobogan PNL (…) În 2015, în Qatar, eram la cu delegația română. Eram eu cu domnul Arafat. A venit reprezentantul statului Qatar și i-a oferit greutatea sa în aur, să facă sistemul de urgență în Qatar. Raed Arafat, românul Raed Arafat, a spus nu. Omul era gata să pluseze oricât. Aici am fost martor ocular. Hai să nu ne mai batem joc de oamenii care au făcut ceva în această țară. Când o face ceva domnul Vela, atunci o să avem pentru dânsul același respect pe care îl avem pentru domnul Arafat. Deocamdată nu a avut când, că a venit abia de o lună. Dar dacă ești ministru abia de o lună, hai să nu dăm deoparte singura instituție sau printre puținele instituții autentice care funcționează (…) Poate că ar fi iar de ieșit în stradă, dacă sistemul de urgență trebuie pus pe butuci, pentru că vrea nu știu cine” a spus Bogdan Chirieac la ”Punctul de Întâlnire”.

Ministrul Afacerilor Interne,Marcel Vela, a declarat, luni, că există un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, şi a spus că „această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice” şi pe Raed Arafat, şeful acestui departament, informeaza antena3.ro.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare