sursa foto:  facebook

Andrei Baciu: ‘Îi încurajez pe cei care au simptome să se testeze. Masca este la nivel de recomandare, este una dintre cele mai sigure măsuri’

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat că numărul mare de infectări zilnice creează o mare îngrijorare în rândul autorităţilor.

 

Ne ingrijoreaza cand vedem un numar atat de mare de cazuri. Daca iti doresti sa ai o vacanta linistita, fara sa te imbolnavesti, este suficient sa-ti pui masca de protectie. Altfel, sistemul de sănătate se pregateste pentru ca orice pacient sa poata sa beneficieze cat mai repede de asistenta medicala.

Îi incurajez pe cei care au simptome sa se testeze cat mai repede. Te poti testa si in farmacii, ne putem testa gratuit inclusiv la medicul de familie. Sanatatea este extraordinar de pretioasa si destul de fragila. Ideea e sa ne protejam cu aceste masuri.

Există această creştere a cazurilor şi lucrurile vor evolua în acest fel, acesta este destinul oricarei pandemii. Vom mai avea astfel de situaţii. Masca este la nivel de recomandare, este una dintre cele mai sigure măsuri. Aceasta varianta este mai contagioasa, vedem aceasta cifra importanta care s-a atins în cursul zilei de ieri, de 12.000 de cazuri”, a declarat Andrei Baciu, la România Tv.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare