sursa foto:  paginademedia.ro

Antena 1 în colaps! Lovitura neașteptată pe care i-a aplicat-o Kanal D

Antena 1 a investit enorm în ultima perioadă în producții noi, de mare calitate, dar care nu au excelat deloc la capitolul audiențe. De altfel, de la începutul anului și până acum, postul a coborât pe locul 3 în preferințele publicului, lideri fiind Pro Tv și Kanal D.

Turcii au tras lozul norocos cu emisiune Exalton. Moderată de comentatorul sportiv, Cosmin Cernat, producția are la fiecare ediție peste 2 milioane de telespectatori și conduce la nivel național pe tronsonul orar pe care este difuzat. De altfel, Kanal D a și anunțat că de acum emisiune va fi difuzată 5 zile din 7, în loc de 4 din 7 ca până acum.

Românii au Talent continuă să rămână emisiunea de divertisment cu cei mai mulți fani, urmată de Exalton și Ferma Vedetelor. Niciuna dintre noile producții ale Antena 1 nu se regăsește în top 3 emisiuni, fiind toate mult sub așteptări. Cei de la Kanal D au reușit o promovare excelentă a Exalton, implicând foarte mult fanii și creând povești extrem de interesante.

Deși întreaga echipă de succes de la Pro Tv s-a mutat la Antena 1, este greu de înțeles de ce audiențele sunt în scădere în loc să fie în creștere. Recent postul trustului Intact a anunțat că a mai cumpărat un nou format de emisiune și că îl vor lansa curând. Dacă și acesta va fi un eșec, probabil vor urma schimbări în echipa de producție.

Citește și…

S-a aflat! O cunoscută deputată de la PSD a fost căsătorită 3 luni cu soțul Ilincăi Vandici! De ce s-au despărțit

Proiect de senzație pentru polițiști și militari: Ce le pregătește Guvernul Dăncilă

Adevărată SURPRIZĂ! Cine este cel mai bogat preot din România – Nu este Preafericitul Daniel

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare