sursa foto:  paginademedia.ro

Antena 1 rupe tot! Ce lovitură FULGER pregătește concurenței

Antena 1 va da lovitura cu un nou format de show, achiziționat de la compania Endemol Shine Group. Mona Segall și Robert Lionte conduc echipa care va produce formatul noului show. Noul proiect este în faza preselecțiilor, acesta fiind un show tip conscurs.

Potrivit Paginademedia, cei vor să concurenze în emisiunea de pe Antena 1 trebuie să aibă un partener de concurs. Fie că e vorba de partenerul de viață, unul dintre părinți, bunici, frați sau prieteni apropiați.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) impreuna cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premiile puse în joc.

„O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe”, spun reprezentanții Antenei 1.

Vezi și Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.