premier

sursa foto:  bursa.ro

Anunț făcut de Dacian Cioloș! ‘Li s-a urcat la cap puterea’

Liderul Alianței 2020 USR-PLUS Dacian Cioloș susține că liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap și că s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe stradă pentru a provoca, astfel încât să se justifice ulterior intervenția în forță a jandarmilor.

Dacian Cioloș a spus sâmbătă la Iași, într-o conferință de presă, referindu-se la episodul de la Topoloveni, unde protestatarii anti-Dragnea au fost luați cu duba, că Liviu Dragnea și PSD încep să se comporte ca pe propria moșie și să considere că au dreptul să ridice pe oricine de pe stradă, scrie News.ro.

“Li s-a urcat la cap puterea, ridică oameni de pe stradă, iar asta înseamnă provocare. Ei așteaptă ca oamenii să răspundă prin agresiune, prin violență ca să justifice agresiunea și violența, așa cum au făcut-o pe 10 august. (…) E semnul că Liviu Dragnea și PSD-ul încep să se comporte ca pe propria moșie.

Ei consideră faptul că oricine își exprimă părerea reprezintă un atac asupra lor și că au dreptul să ridice de pe stradă pe oricine le stă împotrivă. Mie mi se pare că intrăm într-o zonă foarte periculoasă“, a declarat Dacian Cioloș.

El a spus că nu mai vorbim doar de hoție din bani publici, ci și de un atac al puterii la adresa românilor care au curajul să se exprime.

“Asta mi se pare mult mai periculos, pentru că e un atac la democrație. Astea mi se par niște derapaje periculoase și e important ca românii să vadă acest lucru, să nu le mai fie teamă. Nu vă fie teamă de intimidările PSD. Au început cu funcționarii publici, pentru că îi aveau la mână, prin faptul că le dau un salariu într-o instituție publică. PSD confundă bugetul public cu propriul buget.

Merg și se laudă că PSD dă bani. Dar deja confundă libertatea câștigată de români și ăsta e un lucru periculos. De ceea trebuie să le dăm o lecție prin votul din 26 mai. Să nu ne fie teamă“, a adăugat liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș. El consideră că PSD nu trebuie confundat cu alegătorii acestui partid și că nu trebuie să se răspundă la provocări.

“Să nu confundăm PSD și mâna asta de oameni care a pus mâna pe acest partid cu cei care i-au votat și să nu mai răspundem  provocărilor menite să dezbine și să creeze neîncredere și suspiciune. Ăsta e modul lor de guvernare, provocându-ne pe unii împotriva celorlalți“, a adăugat Dacian Cioloș.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraș, au fost ridicate de către jandarmi și duse la secția de poliție, informează profit.ro

Vezi și

Vești uriașe, români! Iată cum vă puteți majora pensia

EXCLUSIV Conexiune-surpriză! ‘Sponsorul’ șefului USR, angajatorul liderului #Rezist

Surpriză totală! Ce funcție avea Radu Mazăre în Madagascar

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare