sursa foto:  zf.ro

EXCLUSIV Conexiune-surpriză! ‘Sponsorul’ șefului USR, angajatorul liderului #Rezist

Dezvăluire Bugetul.ro. Una dintre companiile care susțin financiar firma în care este asociat președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, l-a avut ca angajat, până în februarie 2018, pe Florin Bădiță, liderul #Rezist. 

Șeful USR deține calitatea de asociat în firma RISKY BUSINESS SRL, după cum el însuși a precizat în ultima declarație de interese completată în calitate de deputat.

Societatea în care Dan Barna este asociat desfășoară activități de consultanță în tehnologia informației și a fost înregistrată, la Registrul Comerțului, la 5 decembrie 2016.

Vezi și Și lui îi plac banii publici! Dezvăluire-bombă despre șeful USR: afaceri cu MAI, dar și cu prefectura lui Mazăre

Potrivit site-ului oficial al RISKY BUSINESS, una dintre companiile care finanțează afacerea lui Barna este gigantul Telenav. Subsidiara din România, TELENAV SOFTWARE SRL, se ocupă cu activități de editare a altor produse software, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Bădiță, fost angajat Telenav

În anul 2017, Florin Bădiță, cunoscutul protestatar #Rezist, dezvăluia, în presa din România, că lucrează ca Map Analyst, la o firmă din Cluj, anume Telenav.

Vezi și SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Potrivit profilului de LinkedIn al lui Bădiță, el a fost angajatul Telenav în perioada iunie 2015-februarie 2018.

Vezi și Surpriză totală! Ce funcție avea Radu Mazăre în Madagascar

Vești mari! Ce se va schimba la obținerea permisului auto

Răsturnare de situație! Ce a ascuns Poliția Română în scandalul momentului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare