sursa foto:  a1.ro

Surpriză totală! Ce funcție avea Radu Mazăre în Madagascar

Ies la iveală detalii total neașteptate! Deși s-a spus că fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, s-a întreținut în Madagascar doar din afacerea cu bungalouri, iată că acum ies la suprafață informații surprinzătoare.

Pe lângă afacerea cu bungalouri, Radu Mazăre ar fi avut și o funcție în compania unui celebru miliardar egiptea, informează România TV.

Concret, Mazăre ar fi fost consilierui miliardarului egiptean Samih Sawiris, șeful companiei Orascom din Egipt, înființată de tatăl său în urmă cu 70 de ani.

De altfel, în anul 2016, chiar fostul edil deazvăluia că va fi consilier al managerului Orascom, pe partea de dezvoltare urbană și dezvoltare turistică.

„Am fost, am negociat contractul pentru că primisem această ofertă de muncă din partea companiei Orascom, o companie multinațională cu dezvoltări foarte mari turistice. Am negociat contractul și l-am primit semnat. Urmează să-l semnez și eu. În principiu, cam în două săptămâni și jumătate e semnat. Voi fi consultant al managerului general în ceea ce privește dezvoltarea urbană și dezvoltarea turistică”, spunea, la acea vreme, Radu Mazăre.

Vezi și Răsturnare de situație! Ce a ascuns Poliția Română în scandalul momentului

Frații Dedeman dau din nou lovitura! Profituri uriașe față de 2018

Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare