sursa foto:  romaniatv.net

Anunț în miez de noapte al Liei Olguța Vasilescu! O nouă OUG, aprobată! Ce se acordă după 8 ani

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut un anunț extrem de important, în miez de noapte. Șefa Muncii a dezvăluit, pe o rețea de socializare, că Ordonanța de Urgență privind acordarea voucherelor de vacanță a fost aprobată de Guvernul României.

„Guvernul României a aprobat azi Ordonanța de Urgență privind acordarea voucherelor de vacanță. Cum care vouchere? Cele despre care filosofau ieri unii pe la televiziuni ca nu se mai dau…”, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina de socializare, în miez de noapte.

Potrivit ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, aceste vouchere se vor acorda după 8 ani de la adoptarea Ordonanței de Urgență nr. 8/2009, iar autoritățile publice locale si centrale, precum și companiile de stat la care statul este acționar majoritar au obligația să le acorde.

 „După 8 ani, statul acordă aceste drepturi angajatilor din sistemul public central si local și venim cu un proiect de modificare a Ordonantei de Urgență nr. 8/2009. Mai exact, în perioada 1 iulie 2017 – 30 noiembrie 2018, autoritățile publice locale si centrale, precum si companiile de stat la care statul este acționar majoritar au obligația să acorde indemnizația sau prima de vacanță sub formă de vouchere în valoare de 1.450 de lei”, a declarat Dobre, la Palatul Victoria.

Vezi și Salariul URIAȘ pe care-l câștiga Victor Ciutacu la Rtv! Cât câștigă acum

Rareș Bogdan este exaltat! Ce l-a făcut să se dezlănțuie

A scăpat „BOMBA”! Informația-cheie ce i-a „alunecat” lui Tudorel Toader la audieri

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare