sursa foto:  newsweek.com

Anunț șoc! Vladimir Putin ar urma să renunțe la funcția de președinte al Rusiei

Ziarul Britanic, Daily Mirror, anunță că președintele rus Vladimir Putin va demisiona în ianuarie, deoarece speculațiile pe care le suferă cu boala Parkinson cresc după ce au apărut imagini video, potrivit rapoartelor.

Vladimir Putin urmează să demisioneze senzațional în funcția de președinte al Rusiei în câteva săptămâni, pe fondul îngrijorărilor legate de boala Parkinson, potrivit rapoartelor.

Politicianul și fostul ofițer al KGB este îndemnat să renunțe la funcția pe care o deține din 2012 de iubita sa gimnastă Alina Kabeva și de două fiice, au susținut surse din Moscova.

Doamna Kabeva, în vârstă de 37 de ani, și fiicele lui Putin, Maria Vorontsova, în vârstă de 35 de ani, Katerina Tikhonova, în vârstă de 34 de ani, ar fi pledat liderului să renunțe, a declarat criticul profesor Valery Solovei, a informat ziarul.

„Există o familie, are o mare influență asupra sa. El intenționează să-și facă publice planurile de predare în ianuarie”, a spus prof. Solovei, adăugând că un nou președinte va fi „îngrijit”.

Vine după ce legislația – propusă de Putin însuși – a fost forțată în această săptămână să-l facă senator pe tot parcursul vieții, garantând imunitatea juridică.

Presa RT administrată de stat a sugerat că este un „semn că se pune bazele” pentru o eventuală „tranziție a puterii”

Au mai existat și în trecut speculații privind diagnosticul de Parkinson al lui Putin, mișcarea asimetrică a brațului său fiind descrisă drept „mersul pistolarului”, un semn al bolii respective, potrivit British Medical Journal.

Totuși, Putin a cultivat întotdeauna imaginea unui lider de fier, care merge călare, face wrestling și are numeroase alte activități fizice.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitry Peskov, a declarat că speculațiile legate de sănătatea președintelui rus sunt „profund nejustificate”, informează Daily Mirror

Citește și:

Pensionarii sunt direct vizați! Ce se întâmplă cu banii în 2021

EXCLUSIV Creștere uluitoare a pensiei lui Gabriel Oprea! De la 612 lei, pensia fostului vicepremier s-a majorat la 8.000 de lei pe lună

Un polițist de la Investigații Criminale face apel la bugetari să renunțe la sporul Covid: Să avem cu toții puțină decență!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare