sursa foto:  Facebook

Armata României intervine la frontieră! Șeful MApN, Nicolae Ciucă, a aprobat solicitarea DSU

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, a aprobat, marți, solicitarea făcută de Departamentul pentru Situații de Urgență, pe fondul răspândirii coronavirusului.

Astfel, cadre ale MApN au început deja să sprijine „procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granița de sud, vest și nord-vest a României”.

„Personal medical militar în sprijinul DSP locale

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a aprobat, marți, 10 martie, solicitarea venită din partea Departamentului pentru Situații de Urgență de a sprijini cu personal militar medical procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granița de sud, vest și nord-vest a României.

Echipe formate din medici militari și personal sanitar au efectuat, începând cu această noapte, triajul epidemilogic împreună cu echipele de specialiști de la Direcțiile de Sănătate Publică locale la punctele de trecere a frontierei (rutiere) de la Borș, Calafat, Moravița, Porțile de Fier 1 și Porțile de Fier 2.

Foto MApN

#ArmataRomâniei #mapn”, se arată, pe pagina de Facebook, a MApN.

Vezi și

EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare