sursa foto:  transporturiromania.ro

Toți cei care așteaptă banii de pe taxa auto sunt vizați: Ce vor face organele fiscale foarte curând

Restituirea fostelor taxe auto a întâmpinat anumite dificultăți, iar forte mulți șoferi încă nu și-au obținut banii. Este vorba despre cei care au depus cereri fîră a avea anexate documentele necesare restituirii. 

Potrivit avocat.net, cei care depun doar o simplă cerere ar fi trebuit să-și primească banii înapoi de o lună, dar abia de curând Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a pus în dezbatere modificările corespunzătoare la mecanismul de restituire.

Astfel încât, cererile simplificate să poată fi acceptate de organele fiscale și fără documentele respective.

„Contribuabilul are dreptul la restituirea sumei și în cazul în care aceasta nu este indicată cu exactitate. În acest caz, organul fiscal central sau, după caz, Administrația Fondului pentru Mediu, în urma verificărilor procedurale a bazelor de date identifică suma exactă care urmează a fi restituită”, scrie în modelul de cerere acum în curs de modificare.

Mai mult, potrivit sursei citate, ANAF va restitui banii pe toată perioada de restituire, aceștia nu vor fi restituiți toți deodată.

Vezi și Declarație bombă a Liei Olguța Vasilescu! Salariile uriașe ale medicilor

Mărturisirile Zoiei! Ce au discutat părinții săi, soții Ceaușescu, înainte de moarte

Boala care netratată poate duce la un cancer netratatbil! Renumitul doctor Adrian Streinu Cercel cere să facă aceste analize toți cei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare