sursa foto:  capital.ro

Declarație bombă a Liei Olguța Vasilescu! Salariile uriașe ale medicilor

Duminică seara, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o declarație incredibilă. Într-un interviu acordat, la România TV, lui Victor Ciutacu, șefa Muncii a dezvăluit că în sectorul medical s-au înregistrat măriri salariale uriașe.

Potrivit Olguței Vasilescu, unii doctori au salarii care depășesc 3.600 de euro net.

„În condiţiile în care 90% sunt mulţumiţi. De regulă cei care sunt mulţumiţi tac din gură. Am prieteni care au în familie rezidenţi şi, după aceste salarii, au zis “Sigur nu e o greşeală? Că ne e frică să cheltuim banii să nu ne pună să-i dăm înapoi sau să aflăm că a fost vreo greşeală”. Dar PSD a dat exact cât a promis în campania electorală: 3.600 de euro este salariul unui medic la ora actuală. Brut, atenţie. Orice medic. Dar sunt cazuri în care sunt medici care depăşesc pe net 3.600 de euro. Eu am văzut fluturaşi de 30.000 de lei net. Aţi văzut şi de 22.000 şi de 24.000.

Nu poţi să fii atât de ipocrit şi să spui că nu au crescut salariile. Sigur, unii pot. Le iese. Eu am propus un lucru: stimaţi manageri de spitale, dacă nu sunteţi mulţumiţi de această lege a salarizării, haideţi să ne întoarcem la ce a fost în 2016, punem 10% la toată lumea, cât aveau de gând să dea tehnocraţii prin Legea Salarizării pe care eu am găsit-o în minister. Mărim decalajele şi mai mult pentru că femeia de serviciu din spital va fi dublu decât un profesor în condiţiile în care acum sunt similar, sigur va trebui o departajare până în 2022”, a declarat Olguța Vasilescu, la România TV.

Vezi și Boala care netratată poate duce la un cancer netratatbil! Renumitul doctor Adrian Streinu Cercel cere să facă aceste analize toți cei născuți după 1990

Toți românii îl folosesc! Din iulie, acest produs este interzis pe piața din România

Atenție! După cea de 1 mai, românii vor avea încă o minivacanță în luna mai! Când primesc altă zi liberă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare