sursa foto:  playtech.ro

Atac devastator asupra lui Klaus Iohannis! ‘Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge Legea Trianon’

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, s-a adresat printr-un mesaj președintelui Klaus Iohannis să promulge ‘Legea Trianon’.

 

”De ce nu vrea Iohannis ca românii să sărbătorească Centenarul Tratatului de pace de la Trianon?? Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge de o lună de zile o lege prin care românii să poată celebra recunoașterea Unirii Transilvaniei cu Patria Mamă!!!! Interesele naționale sunt pentru Iohannis doar procente și calcule electorale”, a scris pe Facebook Alfred Simonis.

 

El i-a cerut șefului statului să promulge ”Legea Trianon”.

 

”Dacă Iohannis mai are un dram de demnitate și încă nu a plecat la Sibiu, îi solicit să promulge de îndată legea votată de Parlament! Știm că nu e în stare să propună soluții pentru economie, știm că singura preocupare a sa este PSD, dar totuși, domnule Iohannis, lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională”, a adăugat Simonis.

 

Camera Deputaţilor a adoptat pe 13 mai un proiect de lege iniţiat de PSD prin care ziua de 4 iunie este recunoscută ca fiind Ziua Tratatului de la Trianon.

Tratatul din 1920 recunoaşte unirea Ardealului cu Regatul României din 1918 dar şi alte modificări teritoriale privind statele care au făcut parte sau au avut teritorii în imperiul Austro-Ungar.

Citește și:

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare