sursa foto:  romani-online.co.uk

Atac la Ludovic Orban: Își face campanie pe spatele Olguței Vasilescu!

Atac la premierul Ludovic Orban și la Guvernul său! Cristian Vasilcoiu, consilierul Olguței Vasilescu de la Camera Deputaților, îl acuză pe Ludovic Orban că-și face campanie pe eforturile făcută de fosta șefă a Muncii.

Mai exact, Vasilcoiu spune că șeful Guvernului s-a dus, în campanie electorală, să-și facă reclamă pe drumul expres ale cărui lucrări nu s-ar fi demarat fără ca Lia Olguța Vasilescu să se zbată.

Este vorba despre drumul expres Craiova-Pitești.

Orban a subfinanțat drastic Craiova-Pitești, dar s-a dus, iar, în campanie electorală, să își facă reclamă pe drumul expres ale cărui lucrări nu ar fi demarat, dacă nu s-ar fi zbătut Lia-Olguța Vasilescu! Și știu că am fost lângă ea tot timpul în care a făcut asta!”, scrie, pe Facebook, Vasilcoiu.

Prim-ministrul Ludovic Orban şi-a început marţi, 30 iunie 2020, vizita de lucru programată în judeţul Olt. cu o întâlnire cu reprezentantul constructorului tronsonului 1 al drumului expres Craiova-Piteşti.

Despre drumul expres Craiova-Pitești, presa locală a scris că e marele vis al Olguței Vasilescu, la care aceasta a pus bazele.

Vezi și

S-a dat Ordin! Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

Cum au ajuns banii dați de UE pentru românii săraci în buzunarele familiei Becali și la anumiți oameni de afaceri liberali

EXCLUSIV Mare atenție! Se propagă un imens fake-news: ‘Se schimbă vârsta de pensionare de la 1 iulie’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare