sursa foto:  Mediafax

Atenție! Ce se va întâmpla, până la urmă, cu greva de la metrou

Chiar dacă Tribunalul București a declarat nelegală greva de avertisment de săptămâna trecută, sindicatele nu au renunțat la greva generală de miercuri, 21 noiembrie (orele 4.00-16.00).

Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în data de 15.11.2018, pe motiv că USLM nu a respectat Legea dialogului social, a informat luni Metrorex. Cu toate acestea sindicaliştii nu fac niciun pas înapoi. Ei vor recurge miercuri la grevă generală, a declarat pentru Digi24.ro Florin Crişu, consilier al preşedintelui Sindicatului de la metrou, Ion Rădoi.

Programată pentru miercuri, greva generală va fi organizată, a spus el. Nu spune nicăieri că dacă greva de avertisment a fost declarată nelegală, aceasta trebuie reluată şi nu se poate trece la la cea generală, spune el. Singurele schimbări pot interveni dacă se ajunge la o înţelegere cu Metrorex, însă nu sunt semne şi lipsesc negocierile, spune el. Angajaţii Metrorex ar urma să intre în grevă generală pe perioadă nedeterminată începând de miercuri, 21 noiembrie, între orele 4:00 – 16:00, dacă până atunci nu va fi rezolvat conflictul de muncă, a anunţat vineri Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM), scrie Digi 24.

Citește și:

Elena Udrea și Alina Bica nu se dau bătute! Scot toate armele din dotare – Ultima acțiune prin care vor să-şi obţină eliberarea

Lovitură pentru sute de români! Se pune lacătul pe cea mai mare fabrică din oraș

Surpriză totală! Avocatul Elenei Udrea dinamitează informația momentului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare