sursa foto:  libertatea.ro

Alertă! Legea intră în vigoare azi! Ce primesc GRATUIT toți românii de la 1 iunie

O lege importantă intră în vigoare la 1 iunie! Toți românii sunt vizați de aceasta. Începând de joi, 1 iunie, cetățenii României vor beneficia de acces gratuit și permanent la varianta electronică a Monitorului Oficial, în doar Partea I și Partea a II-a.

Astfel, Regia Autonomă „Monitorul Oficial” pune la dispoziția tuturor utilizatorilor formatul tipărit contra cost, iar formatul electronic al Monitorului Oficial al României, Partea I și Partea a II-a, în mod gratuit, permanent, în varianta pentru citire, informează ziare.com.

Mai mult, Regia Autonomă „Monitorul Oficial” creează un produs electronic conținând actele publicate în Monitorul Oficial al României, părțile III, VII, care poate fi accesat gratuit pe Internet și este disponibil, în varianta pentru citire. Atenție! Acesta este valabil doar pentru 10 zile de la publicarea respectivelor acte.

Deputatul PSD, Florin Gheorghe, inițiatorul proiectului, a arătat că țara noastră era printre ultimele state din UE care restricționa accesul gratuit al cetățenilor la jurnalul oficial.

Vezi și Incredibil! Cine va fi viitorul președinte al SUA

A fost găsit! Imagini inedite cu palatul lui Ghiță din Serbia

Guvernul pregătește o nouă amnistie! Cine va beneficia de ea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare