sursa foto:  youtube.com

Incredibil! Cine va fi viitorul președinte al SUA

El nu a spus-o niciodată oficial și chiar a ocolit subiectul, însă presa internațională speculează că aravea intenția să candideze pentru președinția SUA, după finalizarea mandatelor lui Donald Trump. Este vorba despre Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care ar viza inițial un post de guvernator.

Acesta se află într-un turneu național ce a fost comparat de mulți cu o veritabilă campanie electorală.  a Zuckerberg a acoperit deja, se pare, 25 de state, printre care Wisconsin, Ohio, Texas și Mississippi, iar recent la Universitatea Harvard, unde a susținut discursuri în fața publicului atingând probleme de interes general precum locurile de muncă din fabrici, o reformă socială care va asigura oportunități egale la angajare, chiar și dependența de droguri, scrie adpm.ro.

Vezi și Să ne minunăm! Salariul uriaș + pensia colosală pe care le încasează Radu Ghetea, șeful CEC de la stat!

Ținând cont de puterea sa financiară și de faptul că deține rețelele sociale Facebook și Instagram, Zuckerberg ar beneficia de o directă conexiune cu întreg electoratul care folosește aceste rețele de socializare. Prin urmare, ar beneficia de cea mai puternică și eficientă campanie electorală, tocmai având controlul asupra Facebook și Instagram.

În cazul în care Mark Zuckerberg ar câștiga alegerile prezidențiale, în 2020 sau 2024, el ar deveni:

  • Cel mai tânăr președinte din istoria Statelor Unite. Are 36 de ani. Comparativ, Teddy Roosevelt avea 42 de ani la inaugurare în 1901, iar John F. Kennedy 43 de ani în 1961.
  • Primul președinte declarat oficial ca fiind ateu.
  • Primul președinte aflat într-o căsnicie interracială, soția lui, Priscilla Chan, fiind asiatică.
  • Primul președinte miliardar.
  • Primul președinte de origine evreiască.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare