sursa foto:  click.ro

Atenție, pensionari! Începând cu 14 noiembrie și până la 31 decembrie 2023, Casa de Pensii își suspendă activitatea la trei puncte de lucru

Mare atenție, pensionari! Începând cu 14 noiembrie 2023, Casa de Pensii își suspendă activitatea la trei puncte de lucru.

Casa Județeană de Pensii Timiș anunță că punctele de lucru din Sânnicolau Mare, Jimbolia și Deta vor fi închise până la sfârșitul anului.

Concret, în perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2023, activitatea la punctele de lucru Sânnicolau Mare, Jimbolia și Deta se suspendă.

Astfel, dosarele de pensii,  precum și alte documente vor putea fi depuse doar la ghișeele de la sediul central al CJP Timiș, aflat în Timișoara, str. Andrei Șaguna nr. 5A.

Anunțul Casei de Pensii Timiș:

„ANUNȚ IMPORTANT!

ÎNCEPÂND CU DATA DE 14.11.2023 PÂNĂ LA DATA DE 31.12.2023 ACTIVITATEA LA PUNCTELE DE LUCRU ALE CASEI JUDEȚENE DE PENSII TIMIȘ DIN: SÂNNICOLAU MARE, JIMBOLIA ȘI DETA SE SUSPENDĂ.

Dosarele de pensii precum si alte documente vor putea fi depuse la ghiseele de la sediul central al instituitiei noastre din Timisoara, str. Andrei Saguna nr. 5A.

Programul cu publicul se desfasoara dupa urmatorul program:

– Luni, marti, miercuri – intre orele 8,30 – 16,00
– Joi – intre orele 8,30 – 18,00
– Vineri – intre orele 8,30 – 14.

De asemenea, ne puteti scrie pe adresa de mail: cjp-tm@pensiitimis.ro
TEL.: 0256308070”.

Vineri, 10 noiembrie, au fost virate pensiile pe cardurile beneficiarilor

Casa de Pensii a făcut un anunț important pentru pensionarii care primesc pensia în contul bancar. 

Casa Județeană de Pensii Vrancea informează că vineri, 10 noiembrie, intră pensiile pe cardul beneficiarilor.

În atenția pensionarilor Casei Județene de Pensii Vrancea care își primesc pensia prin cont bancar !

Joi 9 Noiembrie 2023 prin intermediul Trezoreriei Focșani au fost virate drepturile banești ale beneficiarilor care au conturi bancare!

Astăzi 10 Noiembrie 2023 in cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci !

Vă dorim multă sănătate și vă asiguram de tot respectul nostru!”, a informat Casa de Pensii Vrancea.

În fiecare lună, în cazul în care nu sunt situații excepționale, pensiile se achită pe card „în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni”.Cum luna aceasta, data de 12 pică duminică, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a luat decizia să livreze mai devreme banii către pensionari.

Informările au început de joi, 9 noiembrie 

Joi, 9 noiembrie 2023, casele de pensii din întreaga țară au început să anunță că pensiile vor fi virate mai devreme.

Astfel, joi au fost operate transferurile, prin intermediul trezoreriilor, urmând ca vineri, 10 noiembrie, conturile pensionarilor să fie alimentate.

Ce a transmis Casa de Pensii Bistrița-Năsăud:

„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.

Joi 9 NOIEMBRIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel ❗️ VINERI 10 NOIEMBRIE❗, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci.

Salariații Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud vă asigură de tot respectul lor!”.

Anunțul Casei de Pensii Bihor:

„‼️𝐀𝐧𝐮𝐧𝐭̧ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫

Informăm pensionarii care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar, că joi 09 noiembrie 2023, Casa Județeană de Pensii Bihor a virat drepturile bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special), către instituțiile bancare, prin intermediul Trezoreriei Bihor.

În aceste condiții, în cursul zilei de ‼️𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟏𝟎 𝐍𝐎𝐈𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟑‼️, vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale beneficiarilor.

Procedura de transmitere în contul on-line deschis în Portalul CNPP sau pe e-mail, a documentului de informare (cuponul de pensie) cu privire la sumele plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii în cont curent sau în cont de card”.

Casa de Pensii Sibiu, informare pentru pensionarii care primesc pensia pe card:

„ANUNȚ PENTRU PENSIONARII CASEI JUDEȚENE DE PENSII SIBIU

Informăm pensionarii care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar, că joi 09.11.2023, Casa Județeană de Pensii Sibiu a virat drepturile bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special), către instituțiile bancare, prin intermediul Trezoreriei Sibiu.

În aceste condiții, în cursul zilei de ‼️ VINERI, 10 NOIEMBRIE ‼️, vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale beneficiarilor.

Să auzim numai de bine,
Dorel Aldea”.

SURSE Situație excepțională, în luna decembrie 2023, cu livrarea pensiilor – Cum se vor da banii

Poștașii livrează pensiile la domiciliile pensionarilor în perioada 1-15 a fiecărei luni, conform legislației în vigoare. Angajații din sistemul public vor beneficia, între 30 noiembrie și 3 decembrie, de o minivacanță de patru zile.

Pe 30 noiembrie, conform Codului Muncii, românii au zi liberă legală, cu ocazia Sfântului Andrei. De asemenea, și de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, salariații vor avea zi liberă. 30 noiembrie pică joi, iar 1 decembrie, vineri. Astfel, între 30 noiembrie și 3 decembrie, salariații din România vor fi liberi.

„În decembrie o să fie o situație excețională, că va fi liber de joi, 30 noiembrie, până luni, 4 decembrie”, au dezvăluit sursele Bugetul.ro.

„Plățile se fac, în mod normal, la finalul lunii anterioare, din Trezoreria Centrală. Nu se virează toți banii în aceeași, ci zilnic, în diverse tranșe.

E nevoie de trei, patru, cinci zile de când pleacă din Centrală”, au explicat sursele Bugetul.ro, asigurându-ne că nu vor exista probleme cu plata pensiilor.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare